Ruilen & Retourneren

Helaas kunt u uw retourzending niet aanmelden, wij verzoeken u het retourformulier in te vullen dat u in het pakket heeft ontvangen. U kunt het pakket afgeven bij een PostNL punt. Bewaart u alstublieft de Track & Trace code.


Retourneren
De bedenktijd van 30 dagen gaat in op het moment dat u de producten hebt ontvangen of bij aflevering bij de buren, op het moment dat het bij de buren is afgeleverd. Bent u om wat voor reden dan ook niet tevreden met de ontvangen producten? Vul dan het retourformulier in, X-two ontvangt hiervan een bevestiging.

Al onze producten mogen retour gestuurd worden, mits deze ongedragen zijn.

Na ontvangst van onderstaand formulier en/of de producten zullen wij het aankoopbedrag incl. verzendkosten zo snel mogelijk, maar zeker binnen 30 dagen terugboeken via de betaalwijze die u gekozen heeft tijdens uw aankoop. De kosten voor de retourzending zijn voor X-two.

Mocht u nog vragen hebben over ons retourbeleid, mail ons dan gerust.

U kunt het pakket eenvoudig en kosteloos naar ons retour sturen. Om de retourafhandeling sneller te laten verlopen en fouten te voorkomen, vragen wij u uw retour aan te melden via de daarvoor bestemde retourenpagina die u kunt vinden in “Mijn X-two”.

Mocht u in de mogelijkheid zijn om de retourbon uit te printen, kunt u deze toevoegen in uw pakket en hoeft u het meegestuurde retourformulier niet meer in te vullen.

Als u de retourbon niet kunt printen, willen wij u vragen het formulier in te vullen en het retournummer dat u heeft ontvangen bij het aanmelden van de retour op het retourfomulier te schrijven.

Retourneren vanuit België
U kunt uw retour aanmelden op onderstaande manier:

  1. Meld uw retour aan door een mail te sturen naar info@x-two.com.
  2. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, zullen wij u een e-mail sturen met hierin een retoursticker zodat u géén kosten heeft aan de retourzending.
  3. Het pakket kunt u terugsturen naar het X-two hoofdkantoor met bovengenoemde retoursticker uit de e-mail. In uw pakket zit een retourformulier. Wij vragen u het formulier volledig in te vullen en samen met de artikel(en) toe te voegen in het pakket.
  4. Wanneer wij het pakketje hebben binnengekregen retourneren wij uw geld binnen 10 werkdagen.

LET OP: Voor een snellere afhandeling vragen wij u uw retour aan te melden bij ‘Mijn X-two’.

U vindt in uw pakket een retoursticker met ons antwoordnummer, plak de retoursticker op het pakket, voeg het retourformulier/de retourbon toe en geef het pakket af bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt. Klik hier voor een drop-off point bij u in de buurt. Zorg dat u het bewijs, dat u het pakket daadwerkelijk heeft gepost, goed bewaart.

Besteld met een gastaccount
Als u met een gastaccount heeft besteld, willen wij u vragen het formulier dat u in uw pakket heeft ontangen in te vullen zodat wij weten van wie het pakket is. Daarna kunt u de retoursticker op het pakket plakken, het retourformulier toevoegen en het pakket bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt afgeven. Klik hier voor een drop-off point bij u in de buurt. Zorg dat u het bewijs, dat u het pakket daadwerkelijk heeft gepost, goed bewaart.

Terugbetaling
Houdt u er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat uw retourzending bij ons binnenkomt en wordt gecontroleerd. Nadat u de retourzending heeft aangemeld wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort. Het bedrag wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen, teruggestort. Indien u uw geld niet binnen 30 dagen heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.


Ruilen
Wij kunnen de artikelen helaas niet voor u ruilen. Wij adviseren u om de gewenste artikelen in een nieuwe order te bestellen in onze webshop.


Bezwaar
Heeft u een klacht over een product, bestelling of de levering? U kunt te allen tijde telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Klikt u dan hier om contact op te nemen met onze klantenservice. Wanneer u uw klacht heeft ingediend, zal de klantenservice zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij streven ernaar alle e-mails binnen 3 werkdagen te beantwoorden.