Retail

X-two – Mode met karakter
X-two biedt kleding voor dames met een maatje meer aan. Daarnaast is het damesmodemerk onderverdeeld in drie labels; X-two.black, X-two.red en X-two.basic. X-two heeft het gehele proces, van ontwerp tot eindproduct, in eigen beheer. Door de verschillende labels heeft X-two een ruime keus aan modieuze dameskleding.

X-two.black biedt stijlvolle, comfortabele & modieuze kleding. U kunt bij X-two.black terecht voor damesmode van maat 46 t/m maat 60. Hoge kwaliteit, soepele stoffen, sprekende kleuren en een eigen stijl. Dat is waar het merk voor staat! Het label is erop gericht om vrouwen meer hun curves te laten zien. De collecties bestaan uit een regular A-lijn pasvorm die u figuur mooi in shape brengt. X-two.black presenteert minimaal 6 collecties per jaar, 3 zomercollecties en 3 wintercollecties.

X-two.red . is gelanceerd in 2014 en brengt 11 keer per jaar een nieuwe collectie uit in maat 46 t/m 60. Iedere collectie is gebaseerd op trends binnen het seizoen. De juiste stofkeuze is belangrijk voor de draagbaarheid van het label. Onze kleding is gemaakt van zachte en kwalitatief goede materialen met een heerlijk comfortabele fit. X-two.red is hip, vrouwelijk en beschikt over een mooie pasvorm. Met X-two.red ziet u er altijd fashionable uit! 

X-two.basic bestaat uit diverse basiskledingstukken in maat 46 t/m 60. Wij vinden het belangrijk dat onze basiscollectie van hoge kwaliteit is met een prettige pasvorm. De kleding is gemaakt van zacht en stretchend materiaal wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Naast de basiskleuren die
altijd op voorraad zijn, vindt u hier ook de seizoens kleuren. X-two.basis zorgt ervoor dat u eindeloos kunt combineren.

Buur Fashion

Doordat Buur Fashion het gehele productieproces in eigen beheer heeft is het mogelijk de kwaliteit van goed te beheren. In onze eigen showroom in het Modecentrum Almere laten we bij de presentaties van onze collecties telkens weer zien dat we met elkaar streven naar een perfect eindproduct, waar onze klanten tevreden over zijn en blijven.

Wilt u meer weten over X-two of bent u geïnteresserd in het merk X-two voor uw eigen winkel, neem contact met ons op via telefoon nummer: 085-2104900 of info@x-two.com