Blazers & Jassen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jassen en blazers in grote maten

Kledingstukken die we het hele jaar door dragen zijn een jas en blazer. Daarom is het belangrijk dat u een exemplaar uitkiest dat perfect bij u past. X-two biedt een uitgebreid aanbod jassen en blazers in grote maten, exclusief voor vrouwen met een maatje meer. Kies een opvallend gekleurd model voor een unieke look of een basic model dat u perfect kunt combineren bij uw andere kledingstukken. Een jas of blazer creëert in een handomdraai een mooie outfit waar u zich volledig prettig in voelt. 

Trendy pasvorm en comfort

Grote maten kleding moet uw lichaam flatteren. Pasvorm en comfort spelen daarin een belangrijke rol. Maar u wilt natuurlijk ook trendy voor de dag komen en met de mode meegaan. Met de jassen en blazers van X-two bent u verzekerd van een comfortabele en trendy keuze. Deze kledingstukken geven uw outfit net dat beetje extra. Op een stijlvolle blouse, fleurige top of shirt en leuke broek kleedt het mooi af en is uw outfit in een handomdraai compleet.

Onze labels

Grote maten jassen en blazers in elegante modellen vindt u bij ons .red label. Hier kiest u uit hippe jacks en blazers in mooie prints, voorzien van leuke details als ritsen en knopen. Zo worden de mooiste vormen in uw figuur benadrukt. De jassen en blazers uit ons .black label brengen met hun A-lijn pasvorm uw figuur mooi in shape. Benadruk uw curves in de soepel vallende lange of kortere modellen. Voor welk label u ook kiest; in de jacks van X-two voelt u zich de hele dag door vrouwelijk en op uw gemak.