Betalen

PAYPAL
Als uw PayPal-rekening bevestigd is, kunt u er meteen gebruik van maken. Bij elke webwinkel die PayPal als betaalmethode accepteert, kunt u eenvoudig betalen door enkel uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

U hoeft niet langer uw bank- of creditcardgegevens keer op keer in te vullen, deze worden veilig door PayPal opgeslagen voor al uw toekomstige betalingen.

Naast het beschermen van uw gegevens, biedt zij ook een waarborg tegen fraude. Heeft u met PayPal betaald en mocht u uw aankoop niet ontvangen of lijkt deze niet op het omschreven product? Dan krijgt u uw geld terug. Dit is PayPal-aankoopbescherming want bij PayPal heeft uw veiligheid de hoogste prioriteit!

Mastercard
International Card Services BV (ICS) is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt al meer dan 20 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van onder meer MasterCard.

VISA
Een Visa kaart staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. Visa biedt u een snelle en gemakkelijke manier om te betalen.

Bancontact / Mister Cash
Een betaling via Bancontact / Mister Cash is niet alleen eenvoudig, het is ook zo geregeld. Met het kaartnummer en de vervaldatum, die op de betaalkaart staan, is betalen zo gebeurd. Via de zogeheten 'digipas' keurt de klant de betaling goed via de eigen bankomgeving. Wanneer deze stappen succesvol zijn afgerond, is de betaling geslaagd. In het Admin Panel komt de status op 'PAID' te staan. Dit wil zeggen dat de betaling is gelukt en de producten geleverd kunnen worden.