.active

Weergave:
Outfit Artikel    

Grote maten sportkleding

Tijdens een work-out moet sportkleding niet alleen lekker zitten, maar u wilt er natuurlijk ook fashionable uitzien. Sporten wordt een stuk leuker met hippe sportkleding! De grote maten sportkleding van X-two helpt om maximale sportprestaties te leveren en zorgt er tegelijkertijd voor dat iedere plus size vrouw trendy voor de dag komt in haar sportoutfit. De juiste sportlook zorgt er simpelweg voor dat uw motivatie een extra boost krijgt.

Altijd een sporty look

De X-two.active lijn biedt een collectie trendy plus size sportkledingstukken met verschillende opvallende items. De prints en opvallende details geven iedere sportoutfit een exclusieve look. De X-two.active lijn bewijst dat sportkleding allang niet meer alleen functioneel moet zijn. Houdt u van een sportieve en casual look, ook na het sporten? Kijk dan eens bij onze sporty & casual categorie!

Grote maten kleding

Wilt u er na het sporten ook leuk en hip uitzien? Bij X-two vindt u een uitgebreid assortiment trendy grote maten kleding voor iedere stijl en gelegenheid. In onze webshop vindt u onder andere de mooiste blouses, vesten, broeken en jassen. Houd daarnaast onze nieuwe arrivals pagina in de gaten: deze vullen we voortdurend aan met de nieuwste items die volledig in het seizoen passen. Zo bent u altijd op de hoogte van de nieuwste modetrends! Naast new arrivals vindt u ook leuke aanbiedingen in de sale